Trabzonspor'un yıldızı Trondsen'den sakatlık açıklaması

Trabzonspor'un yıldız futbolcu Trondsen'in sakatlandığı ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Norveçli futbolcu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm Trabzonspor taraftarlarına sağ dizimden sakatlık yaşadığımı söylediğim için üzgünüm. Tüm düşünceleri takdir ediyor ve daha güçlü bir şekilde döneceğime söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da antrenman esnasında sakatlanan yeni transfer Anders Trondsen'in ameliyat olacağı ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.Norveçli futbolcu sosyal medyadan gelişmeyi doğrulayarak açıklama yaptı.

"ÜZGÜNÜM"

Trondsen daha güçlü döneceğini söyleyerek "Tüm Trabzonspor taraftarlarına sağ dizimden sakatlık yaşadığımı söylediğim için üzgünüm. Tüm düşünceleri takdir ediyor ve daha güçlü bir şekilde döneceğime söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporInstagramNorveç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105