Trabzonspor'un yıldızına 2 talip!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesinin uzağında kalan Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı. Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmenin planlarını yapan bordo-mavililerde mevcut futbolculara gelecek teklifler de değerlendirilecek. Fırtına'da günün bombası ise Ekuban... Ganalı futbolcu performansı ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Ekuban için iki takım devreye girdi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililerde takımdaki 3. sezonunu geçiren ve 1 yıllık kontratı kalan Ekuban için talipler artıyor.Gana basını, Sampdoria Teknik Direktörü Claudio Ranieri'nin Trabzonspor'da en skorer isim olan Caleb Ekuban transferi için ısrarcı olduğunu duyurdu.Haberde Trabzonspor'un bu sezon en skorer ismi olan Ekuban için en az 7 milyon talep ettiği iddia edildi.

Ayrıca Ganalı yıldızın isteklerinin karşılandığı bir teklifle Trabzonspor'dan ayrılabileceği aktarıldı.

EKUBAN SICAK BAKIYOR

Daha önce İtalya'da Chievo ve Lumezzane formaları giyen Ekuban'ın Serie A'ya sıcak baktığı ifade edildi.Bu sezon 30 resmi maçta 9 gol, 3 asistlik skor katkısı gösteren Ekuban, sağ kanatta görev yapmasına rağmen takımın en çok gol atan oyuncusu oldu.Trabzonspor'da 3. sezonunu geçiren ve 1 yıllık kontratı kalan Caleb Ekuban, iyi bir teklif gelmesi halinde satılacağı gelen haberler arasında.

DİĞER TAKIM FRANSA'DAN

Trabzonspor ile sözleşmesi gelecek sezon sona erecek Ganalı futbolcu ile Ligue 1 ekibi St. Etienne de ciddi bir şekilde ilgileniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105