Trabzonspor zirveye kilitlendi

Trabzonspor, Gaziantep ile berabere kaldı ancak üzülmeye vakti yok. Trabzon’a dönen Bordo-Mavililer, hazırlıklara hız kesmeden başladı. Trabzonspor’un tek hedefi, çarşamba günü erteleme maçında Malatyaspor’u devirip zirveye oturmak.İkinci yarıya harika bir başlangıç yapan Trabzonspor, önceki gün Gaziantep FK deplasmanında hiç hesaplarda olmayan bir beraberlik aldı.

90+5’te bulduğu gol, VAR’dan iptal edilen Karadeniz devi, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak büyük bir şok yaşadı. Ancak Hüseyin Çimşir, bu maçın hemen unutulup çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeni Malatya maçına odaklanılmasını istedi.

Önce Malatya sonra Başakşehir

Bu doğrultuda teknik direktör Hüseyin Çimşir ve öğrencileri, deplasmanda oynanacak zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Bordo-Mavililer’in ilk hedefi, mücadeleden galibiyet ile ayrılarak lider Başakşehir’den zirveyi geri almak. Sonrasında ise hafta sonu İstanbul ekibini evinde devirerek tahttaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Ancak Fırtına’nın bunu başarabilmesi için öncelikli olarak Malatya deplasmanından galibiyetle ayrılması şart.

Anahtar Kelimeler:
şokKaradenizFırtınaVAR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.