Trabzonspor’da fire yok!

Trabzonspor’da fire yok!

Beşiktaş ve Galatasaray’da 8, Fenerbahçe’de 7 oyuncunun kontratı sezon sonunda bitecek. 3 büyükler bu oyuncularla henüz anlaşma sağlayamadı. Trabzonspor ise elini çabuk tuttu, sözleşmesi bitecek olan 2 oyuncusuyla anlaşırken, 4’ünün ise opsiyonunu kullanma kararı aldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle 4 büyükler sezon sonu itibarıyla maddi sıkıntı yaşayacak. Bu doğrultuda Galatasaray ve Beşiktaş’ta 8, Fenerbahçe’de ise 7 oyuncunun sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek. Ancak 3 takımın ortak özelliği, bu isimlerle henüz bir anlaşma sağlayamamış olmaları.

Trabzonspor’da ise bu tablo, diğer kulüplerden çok farklı. Bordo-Mavililer’de, 8 oyuncunun kontratı 2019-20 sezonu itibarıyla bitecek. Ancak elini çabuk tutacak olan Fırtına, stoperlerden Majis Hosseini, Da Costa, Messias, orta sahada Bilal Başacıkoğlu’nun opsiyonlarını kullanarak kadrosunu genişletecek. Sıra Ndiaye’de Ayrıca Karadeniz ekibi, sol bek Filip Novak, takımın maestrosu Jose Sosa ile anlaştı. Geriye ise sadece kiralık olarak forma giyen Badou Ndiaye kalacak. Senegalli ile anlaşılırsa Trabzonspor, gelecek sezona 4 büyüklerden daha avantajlı bir şekilde girecek. Öte yandan Bordo-Mavililer, bu isimlerden sadece Joao Pereira ile yollarını ayıracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105