Trabzonspor’da yıldızlar göreve hazır

Trabzonspor’da Sörloth milli takımdan döndü, Obi Mikel iyileşti, hafif ağrıları devam eden Sosa ise “Oynarım” dedi. Trabzonspor’un hocası Ünal Karaman, 3 yıldızını da yarın Ankaragücü deplasmanında 11’e koyacak.

Milli arayı oldukça iyi geçiren Trabzonspor’da, Ankaragücü maçı hazırlıkları sürüyor. Yarın Başkent ekibiyle deplasmanda kozlarını paylaşacak Fırtına’da yıldızlar göreve hazır...Norveç Milli Takımı’nda çıktığı 2 maçta 3 gol atan Alexander Sörloth, oldukça formda ve moralli döndü. Obi Mikel lige verilen arada sakatlığını tamamen atlatırken, Jose Sosa da takımla çalışmaları sürdürüyor.

Sturridge belirsiz

Hafif ağrısı olmasına rağmen, “Oynamaya hazırım” diyen Sosa, Ankaragücü karşısında yine Bordo-Mavili ekibe liderlik edecek.Teknik direktör Ünal Karaman, Alexander Sörloth, Obi Mikel ve Sosa’yı Ankaragücü mücadelesinde ilk 11’e koyacak. 2 aylık sakatlıktan yeni dönen Ekuban’ın riske edilmesi beklenmiyor. Sturridge’le ilgili karar ise bugün verilecek. İngiliz yıldız kafilede olacak ama 11’e girip girmeyeceği belirsiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105