Trabzonspor’un maçına atandı! 

Trabzonspor’un deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı maça hakem Mustafa Öğretmenoğlu atandı. Öğretmenoğlu, böylelikle neredeyse 21 ay sonra Trabzonspor’un bir maçını yönetecek. Bu sürede Öğretmenoğlu, Trabzonspor’un 5 maçına dördücü hakem ve VAR olarak atanmıştı. Trabzonspor yeni teknik direktörü Abdullah Avcı ile yeni bir yola girerken bordo - mavililerin deplasmanda Ankaragücü maçını yönetecek hakem açıklandı. 

 TFF’den apılan açıklamaya göre Trabzonspor’un Ankara ekibi ile oynayacağı karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. 

Öğretmenoğlu ile ilgili ise dikkat çeken bir bilgi ortaya çıktı. 

Antalya bölgesi hakemi olan Öğretmenoğlu, Trabzonspor’un en son 22 Şubat 2019 tarihinde oynadığı ve Göztepe’yi deplasmanda 3 - 1’lik skorla yendiği karşılaşmayı yönetti. 

Bu tarihten sonra Trabzonspor’un hiç bir maçını sahada hakem olarak yönetmeyen Öğretmenoğlu, bordo - mavililerin 5 karşılaşmasında ise dördüncü hakem ve VAR olarak yer aldı. 

 Öğretmenoğlu’nun bu sürede görev aldığı bordo - mavililerin maçları ise şu şekilde: 

Trabzonspor 1 - 3 Beşiktaş / Dördüncü Hakem

Fenerbahçe 1 - 3 Trabzonspor / Dördüncü Hakem (Ziraat Türkiye Kupası)

Y. Malatya 1 - 3 Trabzonspor / VAR


Beşiktaş 2 -  2 Trabzonspor / Dördücü Hakem

Trabzonspor 6 - 0 Kasımpaşa / VAR

Göztepe 1 - 3 Trabzonspor / Hakem 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.