TRABZON’UN SOSA PLANI!

Bordo-mavili kurmaylar, Arjantinli oyuncu ile hiç ayrılmayacak gibi çalışıyor

 Arjantin’de başlayan ve Avrupa’da devam eden bir başarı hikayesinin kahramanı Jose Sosa… Trabzonspor yönetimi; Bayern München, Napoli, Metalist, Atletico Madrid, Beşiktaş ve Milan’daki başarılı kariyerinin ardından Fırtına olan ve bordo-mavili takımdaki 3. sezonunu geçiren Sosa ile hiç ayrılmayacak gibi planlar yapıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına rağmen her fırsatta lige ve şampiyonluğa odaklandığını söyleyen tecrübeli oyuncu, “Ben saha içinde yapabileceklerimi düşünüyorum. İnsanlar sizi bu kulübün içerisinde olmaya layık görüyorsa, burayı hak etiğiniz içindir. Bu konu da beni çok mutlu ediyor” ifadelerini dile getiriyor. Trabzonspor yönetimi ise tecrübeli oyuncu ile adeta geleceği planlıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sosa ile 1+1 yıllık daha sözleşme imzalamayı planlayan bordo-mavili yönetim, Arjantinli oyuncuyu teknik ve idari ekipte de değerlendirmeyi planlıyor. Her fırsatta Sosa’dan övgü ile bahseden Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da sezon sonunda Sosa hamlesini hayata geçirmek istiyor.  Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde Sosa için, “Üç senedir bu takımda oynuyor, bu şehirde yaşıyor ve kulüple ilgili ileriye dönük hesaplar yapıyor…” ifadelerini kullanmıştı. Sosa’yı öncelikli olarak teknik ekipte değerlendirmek isteyen bordo-mavili kurmaylar, Arjantinli oyuncunun da düşünceleri doğrultusunda farklı alternatifleri de devreye sokacak.

Hepimizin hayali var!

Kariyerinin en üretken dönemlerinden birini Trabzonspor’da geçiren Sosa, takım olarak bir hayalleri olduğunu ve bu hayali gerçekleştirmeye konsantre olduklarını söyledi. Fiziksel olarak kendisini iyi hissettiğini de söyleyen Sosa, “Geride kalan süreçte küçük detaylardan istemediğimiz puanlar kaybettik. Ancak hepimizin takım olarak bir hayali var, bu hayali herkes biliyor. Bu hayale ulaşmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu. Sosa bu sezon Trabzonspor’da forma giydiği 36 maçta 8 gol ve 9 asistlik bir performans ortaya koydu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105