Transfer olması beklenen 10 futbolcu

Süper Lig'de yurt dışına transfer olması beklenen 10 futbolcu

Spor Toto Süper Lig'de oynayan futbolcuların bazıları scoutların gözdesi durumunda. İşte sezon içerisinde takip edilen ve yazın transfer olması beklenen 10 isim...

YUSUF YAZICI
Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için Cardiff City, Sevilla ve Wolverhampton'dan resmi teklif geldi. Trabzonspor'un düşündüğü rakam 20-25 milyon Euro.

DORUKHAN TOKÖZ
Beşiktaş'a sezon başında gelen Dorukhan için sürpriz teklifler gelmeye başladı. Son dönemde çıkışa geçen genç yıldız, Genoa ile West Ham'ın radarına girdi. Beşiktaş'ın bu transfere en az 15 milyon Euro'dan kapıyı açması bekleniyor.

EDIN VİŞÇA
Süper Lig'de uzun süredir Başakşehir'in formasını terleten Visca için birçok teklif geri çevrildi. Tekliflerin 20 milyon Euro seviyesini bulması durumunda bu kez transfere onay çıkabilir. Özellikle İspanyol ve Körfez ülkelerinde teklifler var.

ABDÜLKADİR ÖMÜR
Abdülkadir Ömür, uzun süredir Avrupa'nın birçok takımı tarafından yakından izleniyor. Sezon başında Benfica'nın adeta kapısından dönen genç futbolcu, La Liga takımlarının da radarında bulunuyor. İstenen bonservis 25 milyon Euro.

DOMAGOJ VIDA
Beşiktaş'a geldiği günden bu yana ismi transfer maneşetlerinden düşmeyen Hırvat futbolcu, Avrupa'nın 5 büyük liginde birçok takımın trasnfer listesinde yer alıyor. Yeni sezonda yeni bir yapılanmaya gidecek olan Beşiktaş, 12 milyon Euro seviyesinde bir teklife evet diyebilir.

ELJIF ELMAS
Avrupa'nın en potansiyelli gençlerinden biri olrak gösterilen Makedon futbolcu, son olarak Fiorentina ve Lazio'nun transfer listesine girdi. İtalyan basını, Fiorentina'nın 15 milyon Euro teklif yaptığını, Fenerbahçe'nin ise 20 milyon Euro istediğini yazdı. FFP kısıtlamasında oyuncu satışına ihtiyaç duyan Fenerbahçe, teklifin ciddiye binmesi durumunda transfere onay verecek.

MAHMOUD TREZEGUET
Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldızı Mahmoud Trezeguet, Galatasaray'ın trasnfer listesinde yer alsa da Körfez ülkelerinden birçok takım onu yakından takip ediyor. Kısa bir süre önce Badou Ndiaye, Henry Onyekuru, Younes Belhanda ve Giuliano'nun menajerliğini yapan William D'Avila ile anlaşan Trezeguet büyük ihtimalle Kasımpaşa'dan ayrılacak. Kasımpaşa'nın istediği ücret 15 milyon Euro.

İRFAN CAN KAHVECİ
Başakşehir'in önemli isinmlerinden biri olan İrfan Can Kahveci, uzun süredir Avupa'nın birçok takımı tarafından izleniyor. Abdullah Avcı'nın da, "Yakın zamanda yurtdışına transfer olabilir, önemli bir potansiyeli var" dediği irfan'ı ısrarla isteyen takım olarak West Ham United gösteriliyor. istenen tahmini bonservis 12 milyon Euro.

YOUNES BELHANDA
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 8 milyon Euro bedelle Al İttihad'a bırakmadığı Belhanda, sergilediği performansla fiyatını adeta ikiye katladı. Değerini bulmasıı halinde Faslı yıldızla yolların ayrılması bekleniyor. Sarı - kırmızlılıar Dinamo Kiev'den 9 milyon Euro'ya aldığı oyuncu için zarar etmek istemezken, 12 milyon Euro seviyesinde bir teklifi kabul etmesi bekleniyor.

FERNANDO MUSLERA
Galatasaray'ın 32 yaşındaki Uruguaylı filebekçisi Muslere'nın sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor ancak oyuncuya özellikle Güney Amerika'dan gelen cazip teklifler, olası bir ayrılığın önünü açabilir. Öte yandan bazı İtalyan takımları da Muslera'yı önemli bir alternatif olarak görüyorlar. Muslera'yla adı son zamanda yan yana yazılan takımlar arasında Boca Juniors, River Plate ve Roma gösteriliyor. Sarı - kırmızılıların bu ayrılığa 10 milyon Euro'dan aşağıya izin vermesi beklenmiyor. 

Anahtar Kelimeler:
Yusuf YazıcıFutbolcu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.