Umudum hiç kaybolmuyor

Trabzon Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Umudum hiç kaybolmuyor

Bordo-Mavililer’in başkanı, Başakşehir maçında gelen son dakika golünün kendisini şaşırtmadığını belirterek, “Neler yapabileceğimizi biliyorum. Takımı izlerken umudum hiç kaybolmuyor” şeklinde konuştu.Trabzon Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takımına övgüler yağdırdı. Ağaoğlu, Başakşehir maçında gelen son dakika golünün kendisini şaşırtmadığını belirterek, "Ben takımımızın neler yapabileceğini biliyorum. Takımı izlerken umudum hiç kaybolmuyor" ifadelerini kullandı.

SAVAŞMAKTAN VAZGEÇMİYORUZ
Ağaoğlu, "Bu kadar sıkıntılı bir sürece rağmen çok iyi bir noktadayız. Oyuncularımızla gurur duyuyoruz çünkü savaşmaktan ve mücadele etmekten asla vazgeçmiyorlar" diye konuştu.

DAHA DA GÜÇLÜ OLACAĞIZ
Ağaoğlu, "Takımı izlerken umudum hiç kaybolmuyor. Var olan potansiyelimiz tam kadro olmayı başardığımız anda daha iyi ortaya çıkacaktır. Buna yürekten inanıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.