Ünal Karaman'dan sayrılık açıklaması

Ünal Karaman'dan son dakika ayrılık açıklaması

Trabzonspor'un şok bir şekilde yollarını ayırdığı Ünal Karaman, Bordo Mavili ekibe veda etti. Kayserispor maçının ardından alınan kararın kendisine tebliğ edildiğini açıklayan Karaman, bu durumun kendisi tarafından anlayışla karşılandığını ifade etti.Ünal Karaman'dan son dakika ayrılık açıklaması geldi... Ahmet Ağaoğlu ve yönetime, teknik kadrodaki arkadaşlara, kulüp personeline ve tüm oyuncularıma teşekkür eden Ünal Karaman, Kayserispor maçının ardından kararın kendisine tebliğ edildiğini açıkladı.

Karaman, '1990'da tesislerinin kapısından sporcu olarak girdiğim, zaman içerisinde “Dozer Cemil” gibi takım kaptanlığını yapma şerefine mazhar olduğum, 19 aydır teknik direktör olarak hizmet ettiğim Trabzonspor’daki görevimden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Kayserispor maçının akabinde Yönetim Kurulu tarafından teknik direktörlük görevimin sona erdirildiğine dair alınan karar, tarafıma tebliğ edilmiş ve bu durum tarafımdan anlayışla karşılanmıştır. Şartlar ne olursa olsun bize yakışanı yapmak boynumuzun borcudur.'' dedi.

Ünal Karaman sözlerini Türk dünyasının ünlü şairlerinden Bahtiyar Vahapzade'nin sözleriyle noktaladı:

"Bahtiyar Vahapzade’nin dediği gibi, ‘Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, Onun yaşamağı yanmağındadır…"

Anahtar Kelimeler:
Ünal KaramanBordoBugünMum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105