Ünal Karaman depremi... Alacaklarını aldı, İmzaladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman sürpriz bir biçimde kulüple yollarını ayırırken dün ayrılışı kesinleşti. Trabzonspor yönetiminin fesih kararını ilettiği Karaman’ın, “Sezon sonuna kadar alacaklarımı hesabıma yatırın imzalayayım.’ dediği öğrenildi. Kulüp 2 milyon 250 bin lirayı Karaman’ın hesabına yatırarak sözleşmenin karşılıklı olarak feshini gerçekleştirdi.

Aydın: Karaman’ın Yanındayız

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, konuyla ilgili, “Bütün şehir, bütün Trabzon ve dünyanın her yerindeki Trabzonsporlular ayaktadır ve sonuna kadar Ünal Karaman Hocamızın yanındadır. Bu kıyamın, bu gücün karşısında hiç kimse duramaz!” dedi.

Balta: Yönetimin Yanındayız

Milletvekili Muhammet Balta görüşünü “ Kimse elini taşın altına koymazken gövdesini taşın altına koyan, Trabzonspor’un geleceğini kurtaran Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve Yönetiminin amasız fakatsız, yanındayız, arkasındayız. Hiç kimse Trabzonspor’un üzerinde olamaz...” diye açıkladı. 

Cora: Zarar Vermeden Çözülmeli

Milletvekili Salih Cora, “Trabzonspor için hayırlısı olsun. Umarım süreç kulübümüze zarar vermeden atlatılır” derken Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Bu insanlar kolay yetişmediği gibi kolay öğütülmemeli.” dedi. Milletvekili Örs, ise , “Gün birlik olma günüdür. Yönetimi, hocası ve taraftarıyla büyük bir camiayız.” ifadelerine yer verdi.  Milletvekili Ahmet Kaya, “Yönetim kurulu ve hocamız bugüne kadar çok güzel işler yaptılar. Trabzonspor hocamızla görüşerek bu sorunu ortak akılla çözmeliydi.” dedi.

Genç: En Büyük Trabzonspor

Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç ise “Ünal Karaman’ın yanındayız. Bir sorun varsa fedakar başkanımız Ahmet Ağaoğlu, o sorunu da çözer. En büyük Trabzonspor.” dedi.  Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ın Trabzonspor yönetimiyle karşılıklı sözleşmeyi feshetmesi Trabzonspor camiasında deprem etkisi yarattı. Bordo-mavili camiada şok etkisi yaratan ayrılık kararının duyulması sonrası taraftarlar ve Trabzonlu siyasetçiler sosyal medyadan art arda açıklamalarda bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.