ÜNAL KARAMAN ESİYOR...

Trabzonspor’un Antalya kampında teknik direktör Ünal Karaman fırtınası esti…

Önceki gün Hollanda ekibi Den Haag ile oynanan maçın ardından dün sabah yapılan çalışmada oyuncularını fırçalayan Karaman, “Ezbere oyun istemiyorum. Kaliteli pas atın ve aklınızı kullanın” dedi. Oyuncularına maç esnasında neler yapmaları gerektiğini anlatan Karaman, “Rakibiniz bazı hareketleriyle adeta sizin aklınızla oynar gibi hareket eder. Siz bu durumda uyanık olacaksınız, dikkatli olacaksınız, aklınızla oynatmayacaksınız” dedi. Tecrübeli teknik adam oyunculardan özellikle birbirleriyle yaptıkları paslaşmalar için uyarırken, “Kaliteli pas kaliteli oyun demektir. Siz ne kadar kaliteli paslaşırsanız oyunun seyir zevkini de o kadar güzelleştirirsiniz. Bu da sonuca yansır. Bu yüzden de pas kalitenizi çok iyi seviyede tutmalısınız” dedi. Oyuncularından maç esnasında duruş açılarını da çok iyi ayarlamalarını isteyen Karaman, “Rakibiniz sizi eksiltmesin, aklınızı iyi kullanın, akıllı olun” dedi.

Trabzon hücum çalıştı

Trabzonspor’da hazırlıklar sürüyor… Antalya kampında Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan sabah idmanında bordo-mavililer iki grup halinde çalıştı. İlk grup toparlanma antrenmanı yaparken, ikinci grup pas çalışmasının ardından topa sahip olma oyunları oynadı. Son bölümde ise hücum varyasyonlu sprint çalışması gerçekleştirildi. Sakatlıkları bulunan Kucka ve Sosa fitness salonunda fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışma yaptılar. Trabzonspor, günün ikinci çalışmasını ise 18.00’da gerçekleştirdi.Nurgül GÜNAYDIN

Anahtar Kelimeler:
Ünal KaramanHollanda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.