Usta: "Şike mücadelemiz sürüyor".

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, hem Süper Lig'de, hem de Türkiye Kupası'nda ısrar ve inançlarının devam ettiğini belirterek, "Yapacağımız takviyelerle hedeflerimize ulaşmak ve önümüzdeki sezonun takımını şimdiden oturmuş bir yapıya kavuşturmak en büyük idealimizdir" dedi.

Başkan Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün dergisinin 148'inci sayısında yer alan başyazısında, kulübün ekonomik, sportif ve kurumsal açılardan yeniden yapılanması için büyük uğraş verdiklerini belirtti. Bir yılı daha geride bıraktıklarını anlatan Usta, şunları söyledi: "2017-18 Süper Lig'in ilk devresini de tamamladık. Görev süremizin ise iki yılını bitirdik. Geçen sürede Trabzonsporumuzun ekonomik, sportif ve kurumsal açılardan yeniden yapılanması için büyük uğraşlar verdik. Bu zor ve meşakkatli yolculuğumuzda kat ettiğimiz mesafe inişli-çıkışlı olsa da doğru hedeflere ilerlediğimiz gerçeği önümüzde duruyor. 2017 senesi, coşku, hüzün, öfke, umutsuzluk ve beklenti gibi pek çok farklı duyguyu yoğun bir biçimde yaşadığımız bir seneydi. Özlemle beklediğimiz stadyumumuza kavuştuk. 50'nci kuruluş yıldönümümüzün coşkusunu yaşadık. İmzaladığımız anlaşmalarla kulübümüze önemli gelir kapıları açtık. Hızlı bir atılım yaparak açtığımız yeni TS Club mağazalarımızda taraftarlarımızla buluştuk."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.