Valentino Lazaro Trabzonspor'a gelecek mi?

Resmen açıklandı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Trabzonspor'un sezonun ikinci yarısında Newcastle United'da kiralık olarak forma giyen Valentino Lazaro için Inter'le görüştüğü iddia edilmişti. Avusturyalı oyuncunun menajeri Max Hagmayr'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Avusturyalı oyuncunun menajeri Max Hagmayr'dan geldi.İtalya'da yayım yapan Inter Dipendenza adlı internet sitesine özel bir röportaj veren Hagmayr, 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun geleceğiyle ilgili olarak "Trabzonspor, şu an bizim planlarımız arasında değil. Koronavirüs sonrası Newcastle'ın sahipleri değişti. Bu nedenle Valentino'nun geleceği hakkında konuşmak için henüz çok erken." ifadelerini kullandı.

AŞK DEDİKODULARI ORTAYA ÇIKTI

Valentino Lazaro ile TV sunucusu Sheyla Rojas arasında bir flört iddiasından bahsedildi. Perulu TV'nin tanınmış yüzü, bazı şüpheler kalmasına rağmen, ilişkisini reddetmek istedi:“Bekar olduğum bu dönem boyunca birçok insanla bana yaklaştılar ve onaylamam ya da reddetmem gerekmiyor. Özel hayatımın özel olduğuna inanıyorum. Hepimizin dışarı çıkma, bilme hakkı var, ancak çoğu zaman insanlar ve basın çok kötü niyetli ve gerçek olmadan birçok kişiye yaklaştı. Kişisel hayatımın saygı görmesi gerektiğine inanıyorum "diyor. Bununla birlikte, aynı portal, son haftalarda Milano ve San Siro'da nasıl olduğunu ve Lazaro'nun sosyal medyadaki yayınlarındaki her zaman beğenilerle nasıl dolu olduğunu vurgulamaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.