VAR KONUŞMALARINI İSTİYORUZ

Trabzonspor'da sular durulmuyor, VAR konuşmaları isteniyor....

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Ümit Öztürk ile VAR hakemi Bülent Yıldırım arasındaki konuşmaların yayınlanmasını talep etti, Şahin, şeffaflık adına bu görüşmelerin bilinmesinin gerektiğini belirterek, "Bir uygulama yapılıyorsa bu tam anlamıyla işlevsel olmalı. Başakşehir maçından sonra Akyazı'da bir uçak düştüğünü ve bunun kara kutusunun açıklanmasını istiyoruz demiştik. Şimdi de İstanbul'da aynı kazaya kaldık ve yine aynı talebimiz devam ediyor. Bu maçtaki hakem kararlarının izahatını bekliyoruz. O maçta mücadele eden gençlerimizin alın terinin karşılığını istiyoruz. Tek beklentimiz adil yönetim" diye konuştu.

Yerel gazetelerin de hakem Ümit Öztürk'e yönelik öfkesi devam ediyor.

Son Nokta, "Sözümüz sana Ümit Öztürk, madem kul hakkından korkuyorsun, delikanlıysan bırak görelim" manşetini attı.

 Karadeniz, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katıldığı bir programda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile ilgili yaptığı açıklamaları manşetine taşıyarak, "TFF'yi ateşe atmam" başlığını kullandı. Günebakış ise hakem Öztürk'ün eyyam yaptığını ifade ederek, "Eyyamcılığın son halkası olan Öztürk, Trabzonspor camiasının sabırlarını taşırdı. Vicdansızlar" manşeti ile çıktı.

23 HAFTA SONRA YÖNETTİ

Hakem Ümit Öztürk'le ilgili çarpıcı bir istatistik ortaya çıktı. MHK, geçen sezonun 32. haftasından bu yana Öztürk'e ligde Trabzonspor maçı vermemiş. Bu normal bir durum değil! 5 Mayıs 2018'deki Trabzonspor-Kasımpaşa (2-5) sınavında, hakem Ümit Öztürk, bordo-mavili takımdan Okay ve Hubocan kırmızı kart göstermişti. Ve MHK, söz konusu kararları dikkate almış olacak ki ,Öztürk'ü Trabzon karşılaşmalarına vermemiş. 

BİZDE SENE HEP 2011

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, TBMM'de Trabzonspor'a yapılan haksızlığa suskun kalmadı. Ayvazoğlu, dün yaptığı açıklamada, "Hatalı veya kasıtlı olarak verilen veya verilmeyen hakem kararlarına karşı ister istemez şehirde ve ülkemiz genelinde eleştirel reaksiyon doğmuştur. Eşit şartlarda karşılaşmaların oynanmasını beklediğimi Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Trabzon milletvekili olarak vurgulamak istiyorum. Bizde sene hep 2011" ifadelerini kullandı.

YOK ARTIK! YİNE PFDK

Hakem hatalarından canı çok yanan Trabzon'a PFDK da ceza üzerine ceza veriyor. Fırtına, Galatasaray derbisinde kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle kurula verildi. Derbide hakem Ümit Öztürk'ün gazabına uğrayan Karadeniz ekibine ceza yolda. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105