Yanal'dan Burak, Rodallega ve NDoye yorumu!

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, maç öncesinde, “Sözlerime başlamadan önce dün burada Trabzon’da şehitlerimiz vardı. Merhum Ferhat Gedik ve Eren, kardeşimiz. Terörün pisletmediği bir yer yok. Terör bütün dünyanın belası. Onlardan bir tanesi Eren kardeşimiz terörü kurban gitti. Ülkemizin boğuştuğu bu pislikten bir an önce kurtulmasını arzu ediyorum” dedi.

Yanal, sözlerine şu şekilde devam etti: “Sezon 50. Yıl. Trabzon önemli bir cami ve misyon üstlenmiş kulüp. Bana göre çok önemli bir yeri var. Bana göre sadece futbol olarak değil içinde yetiştiridği paydaşlara katkısı önemli. 4-5 yıl içinde Trabzonspor takımının yitirdiği bir takım süreçler oldu. Takım kurmak için adımlar atıldı. 2. Yarı bir kaç oyuncu takviyesi ile yine takıma doğru tespit ettiğimiz oyuncular katıldı. 33 puan ile son 6 maçta galibiyet alamadık. Ona rağmen 33 puan ile önemli noktada ligi tamamladık. Şimdi bunun devamı geliyor. Bence bu sene nitelikli ve az sayıda transferle buradayız. Nitelikli olmasına gayret ettiğimiz doğru kadro,  yönetilebilir kadro için oldukça yoğun çalıştık. Şuanda bu kadronun başlangıcı var. Trabzonspor öncelikle çok iyi mücadele edecek takım. Değerli genç ve deneyimli oyuncuların karışımı takım. Hem Türk futbolu hem de dünya futboluna katkıda bulunacak önemli oyuncuların olduğu takım. Deneyimli oyuncularımızdan da oldukça fazlasıyla faydalanacağız. Bu zaman içinde kendimize önemlmi yer edinmek istiyoruz. Yarışın içinde olmak istiyoruz. Hep aynı arzu içinde istedikleri şampiyonluk şarkısının sonuçlanması için bizim camianın taraftarların oldukça sabırlı dirayetli olması gerekiyor. Yoksa yine sil baştan aynı noktaya, geriye sarmaya başlarız ki bunun hiç olmamasını isteriz. Yarışın içinde tutmaya çalışacağız” 

Burak, Rodallega ve N’doye ile ilgili konuşan Yanal, “Bazen bir tanesi, bazen 2 tanesi. 3 tanesi zor. Futbol tek başına santraforlarla oynanan oyun değil. Futbol her iki yönüyle oynanması gereken geçişleri olan oyun. Herkese zaman gelecek. 34 tane lig maçı. Bunların yanında kupa maçları var. Alterantif kadrolar önde koşanları daha hızlı, arkadan koşanları daha heyecanlı yapacak. Hem koruyacaksın, hem atacaksın. Koruyanlar oldukça atanlar tercihimiz” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.