Yazıcı farkı

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, Gençlerbirliği karşısında görevini yaptı. Başarılı futbolcu, maçın kırılma anında sahneye çıkarak, Rodallega'ya attırdığı golle galibiyette rol oynadı. 84'te sağ kanattan çizgiye inen Yazıcı, Abdülkadir'den aldığı pası sol ayağıyla ceza sahasındaki Rodallega ile buluşturdu. Kolombiyalı'ya dokunmak kaldı. Fenerbahçe derbisinde de Olcay Şahan'a asist yapan Yusuf böylece 2 asiste ulaştı. Yusuf iyi oynamalarına rağmen gollerin geç geldiğini ancak sonuçta kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Pereira arı gibiydi
Fırtına'da günün çalışkan isimlerinden birisi Pereira'ydı. Portekizli oyuncu, sağ bekte ileri geri çalışarak hem savunmada hem de hücumda takımına katkı sağladı. Pereira, güzel bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, artık bir sonraki maça bakacaklarını dile getirdi.

Yeniler güç kattı
Gençlerbirliği karşısında şans bulamayan Matus Bero, yeni transfer Jose Sosa'yı övdü. Arjantinli maestronun gelişinin takım için çok iyi olduğunu kaydeden Slovak oyuncu, "Yeni transferler takıma da kalite getirecektir. Jose Sosa olsun Kucka ve diğer transferler. Hem bireysel olarak hemde takım olarak faydasını göreceğiz" şeklinde konuştu.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.