Yeni takımı belli oldu! Maaşı dudak uçuklattı​​​​​​​

Trabzonspor'dan ayrıldığını açıklayan Anthony Nwakaeme'nin ismi son dönemde Fenerbahçe ile anılıyordu. Sarı-lacivertliler, yıldız oyuncuyla görüşmediklerini duyururken, Nijeryalı futbolcunun yeni durağı ise belli oldu. Nwakaeme'nin yeni kulübünde kazanacağı ücret ise dudak uçuklattı. Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme'nin hangi takıma gideceği merak konusu olduNijeryalı kanat oyuncusunun ismi son olarak Fenerbahçe ile anılmıştı.

Ancak sarı-lacivertli kulüp, Nwakaeme'yi transfer etmediklerini duyurdu.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüzün, Anthony Nwakaeme ile ilgili ne geçmişte ne de mevcut transfer döneminde hiçbir teması dolayısıyla transfer girişimi olmamıştır.Bununla beraber söz konusu futbolcunun menajeri Kulübümüzle temasa geçtiğinde futbolcu ile ilgilenmediğimiz kendilerine ifade edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."33 yaşındaki yıldızın hangi takıma transfer olacağı belirsizliğini korurken, flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Suudi Arabistan ekibi El İttihad'ın Nwakaeme ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Tecrübeli kanat oyuncusu, El İttihad'ın kendisine sunduğu 2+1 yıllık sözleşme teklifini kabul etti. Nwakaeme'nin yeni kulübünden yıllık 4.5 milyon euro kazanacağı belirtildi.

NWAKAEME KİMDİR?

21 Mart 1989 tarihinde Nijerya'da dünyaya gelen Nwakaeme, kariyerinde daha önce Vejle, Cluj, Arieşul Turda, Petrolul, Hapoel Raanana ve Hapoel Beer-Sheva'da forma giydi.

Yıldız isim, 2018 yılında ise 1.1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a transfer oldu.33 yaşındaki futbolcu, Türkiye kariyerinde 47 gol, 40 asistlik performans ortaya koydu.Nwakaeme, bordo-mavililerin geçen sezon kazandığı şampiyonlukta da büyük pay sahibi oldu.Nwakaeme'nin güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.