Yıldızlar sahaya çıkıyor

Trabzonspor'un yıldızları Uğurcan Çakır, Filip Novak ve Yusuf Sarı geri dönüyor... Devre arası kampı sonrasında sakatlıklarını tamamen atlatan 3 isim, Kasımpaşa maçında sahada olacak.Karadeniz ekibinin yıldızlarından sağ kanat Yusuf Sarı, son olarak 23 Aralık’ta Konyaspor ile oynanan karşılaşmada görev yaptı. Kaleci Uğurcan Çakır ile sol bek Filip Novak da devrenin son maçı olan Kaysersipor mücadelesinde 28 Aralık’ta Bordo-Mavili formayı giydi. İkinci derece yırtığı bulunan Yusuf, ayak bileğinde sorun yaşayan Uğurcan ile ağrıları bulunan Novak, tamamen iyileşti.

Engel kalmadı

Oldukça iyi bir kamp dönemi geçiren bu 3 isimden de müjdeli haber geldi. Sağlık heyetinden edinilen bilgiye göre Fırtına’nın yıldızlarının bugün Kasımpaşa karşısında oynamasına bir engel olmadığı bildirildi. Bu doğrultuda teknik direktör Hüseyin Çimşir’in de bu 3 ismi Lacivert-Beyazlı ekip karşısında sahaya süreceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105