YÖNETİME ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Hıncal Uluç, 'Trabzonspor dışında iyi yönetilen kulüp yok!'

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta heyecanı sona erdi. Hıncal Uluç, oynana maçların ardından açıklamalarda bulunurken, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da transfer gündemini değerlendirdi. Hıncal Uluç, “Guilherme’yi Fenerbahçe’yi tuzağa düşürmek için de yapmış olabilir, oyuna devam etmiş olabilir. Böyle pozisyonlar çok. İngiltere’de hakem düdük çalmadıkça oyun durmaz kararı alındı. Bir takımın kaderi bir adamın centilmen olup olmamasına terk edilemez. Adem Büyük, Türk futbolunun en büyük sahtekarı, üstelik Malatyaspor’un kaptanı. Atatürk, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ diyor.

Bunda üçüncüsü yok. İlk defa dün gece bir Fenerbahçe galibiyetine bu kadar sevindiğimi hatırlıyorum. Beni sevindiren Fenerbahçe’nin kazanması değil, Malatyaspor’un kaybetmeseydi. Futbolu bu kadar çirkinleştirmeye bir takımın hakkı yok. İlk defa Saraçoğlu Stadı’nda bir hakem konuk takımı tuttu” dedi. 

'Trabzonspor dışında iyi yönetilen bir kulübümüz pek yok'

Hıncal Uluç, “Trabzonspor dışında iyi yönetilen bir kulübümüz pek yok. Buna Başakşehir de dahil. Başakşehir’in artık iyi yönetilmediğini düşünüyorum. Başakşehir maçlarını izlemek sıkıcı geliyor” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.