Yusuf için kapalıyız!

Trabzonspor’da Başkan Ağaoğlu, Lille’den gelen arttırılmış teklifi de geri çevirdi. Fransız ekibi Lille’nin Yusuf Yazıcı ısrarı bitecek gibi görünmüyor… Genç oyuncu için ilk planda 9 milyon euroluk bir bonservis bedeli ile Trabzonspor’un kapısını çalan Lille, bordo-mavililerin olumsuz cevabının ardından yeni bir teklif sundu. 9 milyon euroluk teklifi bonuslar ile birlikte 14 milyon euroya kadar çıkartan Fransız ekibi, genç oyuncunun bir sonraki satışından vereceği yüzde 15’lik pay ile de teklifi cazip kıldı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise Yusuf Yazıcı için  Lille kulübünden gelen teklife teşekkür ettiklerini söyledi. Ağaoğlu, Lille’den Yusuf Yazıcı için gelen artırılmış teklife teşekkür ettiklerini kaydederek, “Lille’nin yapmış olduğu teklife biz teşekkür ettik. Şartlar ne olur bilmiyorum ama şuandaki düşüncemiz hem Yusuf Yazıcı hem de Abdülkadir Ömür’ü kadromuzda tutmak” dedi.

Rekor bekliyoruz

Sponsorluk çalışmaları ve yeni sezon forma satışları hakkında da konuşan Ağaoğlu, “Sponsorluk konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birkaç saat ya da gün içerisinde halledilecek bir konu değil ancak çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şuana kadarki forma satışlarından ise memnunum. Koyu renk formamız da çıktığı zaman satışların çok daha artacağından eminim. Hem sayısal hem de ciro olarak her sene bir önceki senenin üzerinde olması lazım. Dolayısıyla bu yıl forma satışlarından beklentimiz de bu yönde” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.