Yusuf Yazıcı gider Abdülkadir kalır!

Trabzonspor’da gündem genç yıldızların satışı…  İşte pazarlıklarda son durum

Yusuf Yazıcı için Fransız Lille, 12 milyon Euro+transferden pay önerdi. Başkan Ağaoğlu, “15 milyon Euro+transferden pay isteriz. Kabul ederseniz, tamam” dedi. Lille, teklifi yükseltip işi bitirmek istiyor.

Trabzonspor’da Yusuf’un satışına sıcak bakılırken, Abdülkadir Ömür’e vize yok... Genç yıldız için Monaco 15 milyon Euro verdi. Ağaoğlu, “25 milyon Euro verirseniz olabilir” resti çekti. Monaco henüz pes etmedi.

LİLLE ÇOK ISRARLI

Trabzon’da gündem Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı. Bordo-mavililerin genç yıldızları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için gelen resmi teklifler sonrası pazarlıklar sürerken, transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fransız Lille, çok istediği Yusuf Yazıcı için önce 8 milyon sonra 12 milyon Euro önerirken, bir sonraki satıştan % 15 pay önerdi. Fransız ekibi ile masaya oturan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Yusuf için, “15 milyon euroyu isteriz ve büyük kısmı da peşin. Sonraki satıştan da pay isteriz”  dediği belirtildi.

YUSUF GİTMEK İSTİYOR

Bu net tavır üzerine Lille ekibi yeni bir teklif için tekrar görüşme talep ettiği ve transferi birkaç gün içerisinde bitirmeyi amaçladığı belirtildi. Yusuf’un görüşmede Ağaoğlu’na, “Bir sezon önce ‘bir yıl kal, seneye gidersin’ demişlerde. Şimdi aynısı olmasını istemem. İzin verirseniz, Trabzon’a iyi bir ücret kazandırıp gitmek istiyorum.  Avrupa için tam zamanı” demesi satışa onay verilmesinde etkili olurken, Lille’nin bu transferi mutlaka bitirmeyi istediği öğrenildi.

25 MİLYON EURO

Yusuf’un satışına sıcak bakan Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür’ün ise 1 yıl daha kalmasını istiyor. Ancak Fransız ekibi Monaco’nun 15 milyon euroluk bir teklif ile kapıyı açması bu transferde de ayrılığın olabileceği iddiasını beraberinde getirdi. Ancak tok satıcı gibi davranan Trabzon’da Ağaoğlu, Monacolu yetkililere “25 milyon euroluk bir teklifte ancak görüşebiliriz. Buna yakın öneriniz yoksa, Abdülkadir’i satmayı asla düşünmüyoruz” dedi. Monaco’nun yeni teklif hazırladığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.