Yusuf Yazıcı'nın menajerinden Milan açıklaması!

Lille formasıyla gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan ve takımına büyük katkı veren Yusuf Yazıcı'nın ismi Avrupa'nın dev ekipleri ile anılmaya başlandı. Milli yıldızın menajeri, Yusuf Yazıcı ve Milan iddiaları hakkında konuştu. 

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, son dönemlerde hem ligde hem de Avrupa kupalarında attığı gollerle adından sıkça söz ettiriyor. Milli oyuncu, son olarak ligde oynanan Lorient maçında 2 gol birden atarak, yıldızlaşmıştı.

Genç oyuncunun menajeri Adem Cebeci, İngiliz ekibi Arsenal'den, İtalyan devi Milan'a kadar birçok takımla hakkında transfer dedikoduları çıkan Yusuf Yazıcı ile ilgili bir röportaj verdi. İtalyan basınından Calciomercato'ya konuşan Cebeci, şunları dile getirdi:

Yusuf, San Siro'da rüya bir hat-trick yaptı. Bu tutku dolu an, bir oyuncunun kariyerini değiştirebilir, değil mi?

Bu sadece bir başlangıç. Şu an işin başındayız ve ben Yusuf'un git gide daha da gelişeceğine inanıyorum. Bu uzun yolculuğun ardından, nerede olacağımızı göreceğiz.

Yusuf'un performansı maçtan maça artıyor. Oyuncunun şu anki değeri nedir?

Bu soruyu bana değil, Lille'e sorabilirsiniz. Buna cevap verecek kişi ben değilim. Eğer benim açımdan bir yanıt isterseniz, Yusuf paha biçilemez.

2019 yazında, oyuncu Lille'e transfer olmadan önce Milan'ın Yusuf'a ilgisi olduğunu yönünde haberler vardı. Bunlar ne derece doğruydu?

Milan'la, Lille transferi öncesi hiç direkt bir temasımız olmadı. Lazio'nun onun için somut bir ilgisi vardı.

Milan, San Siro'daki maçın ardından Hakan Çalhanoğlu'nun muhtemel ayrılığı sonrası Yusuf'la ilgili bilgi almadı mı?

O maçtan sonra birçok uluslararası çalışan menajer beni aradı. Yusuf fantastikti ve harika bir hat-trick yapmıştı. Milan'la direkt bir kontakt kurmadık. Eğer zaten Milan Yusuf'la ilgilenirse doğrudan Lille'i arayabilir, beni değil.

Igli Tare'nin Yusuf Yazıcı'ya olan ilgisi düşünüldüğünde gelecekte Lazio'ya transfer olma ihtimali olabilir mi?

Lazio, Yusuf ile çok ilgilendi. Bu transfer hakkında çok konuştuk. Tare, Yusuf'u gerçekten çok beğeniyor. Ama Milinkovic, takımda kalınca anlaşma da olmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.