ARAP PRENSLER DAĞITTI

Arap Prensler partide dağıttı! Ortaya çıkan o fotoğraflar...

Arap prenslerin son dakika fotoğrafları ortaya çıktı! Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'da vahşice öldürülmesi nedeniyle zor günler geçiren Suudi Arabistan Veliaht Prensi , cinayetten sonra ilk yurt dışı gezisine çıktı.Prens, Orta Doğu'daki en yakın müttefiki Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) gitti., yakın dostu Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht  ile buluştu.Nahyan, misafirini havalimanında karşıladı.İkili, beklendiği gibi samimi görüntüler verdi.Suudi Veliaht Prensin ülkeyi ziyareti, 'Bin Selman BAE'ye hoşgeldi' etiketiyle sosyal medyada gündem oldu.Ancak asıl kasırga, prenslerin katıldığı akşam partisinden sonra koptu.Konuklar Dubai'deki lüks bir yatta bir araya geldi.Gecede, BAE Veliaht Prensi Nahyan'ın oldukça sarhoş olduğu görüldü.Sosyal medyaya düşen görüntülerin ardından binlerce tweet atıldı.Partiye katılanlardan bazıları, Veliaht Prens'i öven paylaşımlar yaptı.Video görüntülerine yansıyan bir konuk.

Suudi Prens 'a BAE gezisinde 10 bakanı eşlik ediyor. Suudi Arabistan, halen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin yerini açıklamış değil. BAE ve Suudi Arabistan, halihazırda Yemen'de İran destekli Husilere karşı birlikte savaşıyor. BAE, özellikle son yıllarda Türkiye karşıtı politikalarıyla öne çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.