Elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı!

‘Bu bir cinsel istismar’ 

Müge Anlı 14 yaşındaki Sümeyye'ye ulaştı. Anlı, Sümeyye'yi alıkoyan Sibel Çetin'in serbest bırakılmasını ise şaşkınlıkla karşıladı. Anlı, "Bu kişinin nasıl serbest kaldığını anlamıyorum. Ben elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı" ifadelerini kullandı. İşte mide bulandıran olayın detaylar ıMüge Anlı, yeni haftanın ilk programında da milyonları ekran başına topladı. Arslan Ailesi, 14 yaşındaki torunları Sümeyye'nin; Sibel Çetin isimli bir kadın tarafından alıkonulduğunu anlatmıştı.

Duydukları karşısında şoke olan Müge Anlı ise "O çocuk size mi ait? Hangi menfaat karşılığında çocuğu tutuyorsunuz?

Sen git önce 2 çocuğuna sahip çık. Başkasının çocuğunu alamazsın, git önce kendi çocuklarına analık yap. O devletin çocuğu alır bakar. Sen kim oluyorsun da elalemin çocuğunu alıyorsun. O çocuğu teslim et" ifadelerini kullandı. Arslan Ailesi de "Biz bu kadından şikayetçiyiz. Kızımızı bıraksın" diye konuştu.Anlı, Sibel Çetin ile 14 yaşındaki kızın eğlence mekanında çekilen görüntülerini de yayınladı.

Müge Anlı ‘Bu bir cinsel istismar’ dedi: Elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı!

Müge Anlı, bugünkü canlı yayında ise kayıp kız ile Çetin'in Sakarya'da ekipler tarafından bulunduğunu açıkladı.Genç kızın ailesi, "Kızımız bulundu. Müge Anlı'ya teşekkür ederiz. Şu an psikolojisi iyi durumda değil. İstismarda bulunulmuş. Bir fotoğraf gördük dünyamız başımıza yıkıldı" dedi.

Müge Anlı ‘Bu bir cinsel istismar’ dedi: Elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı!

Müge Anlı ise küçük kızı kaçıran kadının serbest bırakılmasına isyan etti: "Bu çocuğumuzu alıkoyan 2 çocuk annesi kadın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bu çocuk baştan sona istismar edilmiş. Babaanne ve dede torunları bulunduğu için mutlular.Ama o kıza bunu yapan kişinin nasıl serbest kaldığını anlamıyorum."Elinde fotoğrafların olduğunu vurgulayan Anlı, "Kim olursanız olun bu durumun istismar olduğunu anlarsınız.Bir kişinin çocuk istismarından tutuklanması için daha hangi koşulların gerçekleşmesi gerekiyor? Bu kadın nasıl serbest olur?" diye sitem etti.Müge Anlı, sözlerini şöyle noktaladı: Ben bir gazeteciyim. Gazeteciler bir konuyu alır ortaya koyar, hem o konunun taraflarını hem de vatandaşların menfaatini düşünerek yayın yapar.Son zamanlarda bir sistem gelişti ve bu sistem hepimizi yaralıyor.

MÜGE ANLI: ÜLKE GÜNDEMİ YIKILIRDI

Ben elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı. Ama o fotoğrafları ekrana vermem ve olayın sosyal medyada infial mi yaratması gerekiyor.sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.