Gökçek'in  paylaşımı alay konusu oldu

Melih Gökçek'in Aboubakar paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu: "Danışmanın paylaşmış" Melih Gökçek, Beşiktaş’ın eski golcüsü Vincent Aboubakar'a yapılmış bir montaj fotoğrafla şehit haberi paylaştı. Alay konusu olan Gökçek, paylaşımı danışmanının yaptığını iddia etti.Beşiktaş'ın eski forveti Vincent Aboubakar'ın montajlı bir fotoğrafını kullanarak bir şehit hikayesi anlatan Melih Gökçek, sosyal medyanın gündemine oturdu.Gökçek, Beşiktaş’ın eski futbolcusu Vincent Aboubakar’ın photoshop’lu bir fotoğrafını “Bak Türkiye… Somali’den gelip Türk vatandaşı olan, senin ülken ve senin inancın için savaşan Abu Bakeroğlu PKK’lıların yaptığı karakol baskınında şehit oldu” diye paylaştı.

DANIŞMANINI SUÇLADI

Melih Gökçek, yaptığı hatayı fark edince paylaşımını apar topar kaldırdı. Gökçek, “Özür dilerim danışmanımın yaptığı hatadan hemen haberim oldu ve bu açıklamayı yaptım” diye yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105