Hadise'den Olay Gönderme... "Ne kadar seversen, o kadar acı çekersin"

Ünlü şarkıcı Hadise ile oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ilişkilerini noktalamıştı. Çiftin ayrılık kararı almasından sonra Hadise'den manidar bir paylaşım geldi.

Hadise: Ne kadar seversen, o kadar acı çekersin! Kaan Yıldırım... - Magazin haberleri

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve nikah masasına oturması beklenen Hadise-Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber gelmişti. Ayrılık kararı alan ikili, sosyal medyada birbirlerini takipten çıkmıştı. Konuyla ilgili ilk açıklama ise Yıldırım'dan gelmişti. 

"DOSTÇA AYRILDIK"

Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan 34 yaşındaki oyuncu, "Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum; benim 3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık. Ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler..." demişti. 

"NE KADAR TUTKULU SEVERSEN, O KADAR ACI ÇEKERSİN"

Kaan Yıldırım'ın bu açıklamasından sonra Hadise ise bir arkadaşına yaptığı yorum ile dikkat çekti. Ünlü şarkıcının yorumunda, "Ne kadar tutkulu seversen, o kadar acı çekersin" ifadeleri yer alıyor. 

"MANİDAR GÖNDERME"

Hadise'nin 'Hay Hay' adlı şarkısının zamanlaması da "Kaan Yıldırım'a manidar gönderme" şeklinde yorumlanmıştı.

"YOK BÖYLE BİR ACI!"

Her bitişin ardından yenilmiş hissetse de tekrar ayağa kalkıp yoluna devam eden bir kadının ayrılık hikayesini anlatan şarkıda Hadise, "Yok böyle bir acı, varsa verin ilacı" ifadelerini kullanıyor.

"HAY HAY" ŞARKI SÖZLERİ

Yok böyle bir acı varsa verin ilacı susayım
İçine içime dökülen gözyaşımı kurutayım
Çok canım acısa da giriliyor yeni yola hazırım
Geliyor gelmekte olan sanırım sona yakınım

Hay hay hadi ayıralım yolları bay bay
Nasıl unuturuz o günleri say say
Şimdi tamam ama sonrasında hep vay, ki ne vay!

İkimizde bir aşkla tutuştuk
O zamanlar özeldi 
Ne değişti de her şeyi sustuk
Konuşulsa yeterdi
Bu hikayeyi en başa sarsak
Sonumuz değişir mi?
İyi geldi mi bize bunu yapmak 
Nasıl böyle güzel mi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.