HALUK LEVENT O DANAYI ARIYOR

Haluk Levent, Kurban Bayramı'nın ilk gününde Rize'den kaçıp, denizi yüzerek Trabzon'a ulaşan dananın peşine düştü. AHBAP’ın kurucusu ve ünlü rockçı Haluk Levent, 2 gün boyunca yüzen ve 40 kilometre yol katederek kurban edilmekten kaçan danayı arıyor.Twitter’dan söz konusu dananın kaçma haberini paylaşan Levent, “Bu dananın sahibine ulaşılırsa haber edin. Satın alıp beslemek istiyorum. Trabzon AHBAP! Yardım istiyorum!” yazdı.

Dananın akıbeti belli oldu

Rize'nin İyidere ilçesinde bayramın birinci günü hayvan pazarından kaçan, bayramın dördüncü günü de Trabzon'un Sürmene ilçesi sahilinde denizde bulunup, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarılan kurbanlık boğanın sahipleri konuştu. Efsane boğanın ortaklarından Metin Yalçın, "Denizde gemi gibi yüzüyordu. 3 gün denizde kaldı, yüzmede ülkemizi en iyi şekil de temsil eder. Danamız komando olmaya aday" dedi. Hayvana 'Kara şahin' adını verdiklerini söyleyen diğer ortak Zekeriya Balık ise "Bu olanlardan sonra hayvanın kesmeye kimsenin gönlü razı gelmez. 3 gün suda kaldı, o kadar yüzdü. Şimdi ahırda ona iyi bakmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105