Heidi Klum'un görüntüleri olay oldu

Dünyaca ünlü pop model Heidi Klum konuk olduğ bir derginin çekimlerinden görüntüleri Instagram hesabından paylaştı. 

Yayınladığı iddialı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren Alman model, Heidi Klum yine sosyal medyayı salladı.Harper’s Bazaar dergisine konuk olan Klum, dergi çekimlerinin kamera arkasından görüntülerini Instagram hesabından yayınladı.7 milyon takipçisi olan modelin paylaşımı yaklaşık 800 bin kişi tarafından izlendi.Klum'un görüntülerine de yüzlerce yorum geldi.18 yaşındayken yakın arkadaşının ısrarlarıyla bir magazin kuponunu dolduran Klum, kendini "Model 92" adlı yarışmada buldu. Aynı yıl okulu bitirdi ve bir süre Almanya ve çevre ülkelerde modellik yapmaya başladı. Daha sonra ABD’ye taşındı, Miami ve Florida'da yaşadı ancak fazla göze çarpmadı.

Klum daha sonra New York'a taşındı. 1998 yılında Sports Illustrated dergisinin bikini sayısının kapağına çıkması ve ardından dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret ile anlaşma imzalamasıyla büyük bir hızlaüne kavuştu.Dünyanın en ünlü dergilerinin kapağında sayısız kez bulundu, birçok dizi ve filmde küçük rollerde oynadı. "How I Met Your mother", "Sex and the City: The Movie", "Spin City", "Yes, Dear" gibi yapımlarda boy gösterdi.

Heidi Klum tüm bunların yanında tasarımcı olarak da ismini duyurdu. Bir bebek ve yetişkin markası kıyafetlerini tasarladı.
Klum, aynı zamanda sanatçılık yönünü de öne çıkardı. Tablolarının birçoğu Amerikan sanat dergilerinde boy gösterdi. "Köpekler ve Kelebekler" adını verdiği, 11 Eylül saldırılarının ardından arama köpeklerinin önemini anlattığı heykeli yaptı. Modeli adını taşıyan bir gül bile mevcut! Almanya’da "Heidi Klum gülü" olarak biliniyor.
Klum, 6 Eylül 1997’de saç tasarımcısı Ric Pipino ile evlendi ve Kasım 2002’de boşandı. Klum daha sonra Red Hot Chili Peppers solisti Anthony Kiedis, Philip Zevenbergen gibi isimlerle birlikte oldu.

4 Mayıs 2004’te, kızı Helene Leni Klum’u dünyaya getirdi. Çocuğun babası Formula 1’in yöneticisi Flavio Briatore'dir.Klum 10 Mayıs 2005’te, İngiliz müzisyen Seal ile evlendi. 12 Eylül 2005’te ikilinin ilk çocuğu, Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, Los Angeles’ta dünyaya geldi.22 Kasım 2006’da ise ikinci çocukları Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel doğdu. Heidi, 2009'un Kasım ayının 9'unda bir kız çocugu dünyaya getirdi.

Klum şu anda ailesiyle birlikte Amerika’da yaşıyor. Heidi 2010 yılında Victoria's Secret'ten emekliye ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.