İrem Sak banyosundan paylaştı!

 İrem Sak'dan ilginç benzetme bikini yerine maske...

Oyunculuğunun yanı sıra eğlenceli kişiliğiyle de bilinen İrem Sak ilgi gören sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Güzel oyuncu İrem Sak koronavirüs günlerine gönderme yaptığı paylaşımıyla hayranlarını güldürdü. Banyosundan paylaşımda bulunan İrem Sak sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte İrem Sak'ın 'bikini yerine maske' paylaşımı...

Banyosundan paylaşımda bulunan İrem Sak sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte İrem Sak'ın 'bikini yerine maske' paylaşımı..Güldür Güldür'den ayrıldıktan sonra herhangi bir projede yer almayan güzel oyuncu İrem Sak sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme geliyor.

Mizahi paylaşımlarıyla hayranlarını güldüren başarılı oyuncu yine yaptı yapacağını ve banyosundan çektiği fotoğrafı Instagram hesabından ilginç bir notla yayınladı.

İrem Sak banyosundan paylaştı! İrem Sak'dan ilginç benzetme Bikini yerine maske...

Sak paylaşımına ise "Ben bikini mayo astığım yere çok normalmiş gibi maske mi astım az önce? Bebek şampuanı ile yıkıyorum çok güzel kokuyor takınca" notunu düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.