Müge Anlı’da sapık şoför dehşeti

15 yaşındaki kızla uygunsuz görüntüleri çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te sapık şoför dehşeti yaşandı. Müge Anlı, aralarında gönül ilişkisi olduğunu yalanlayan Nurettin Arslan ve Yasemin Salman'ın uygunsuz görüntülerine ulaştı. Hakkında çok sayıda çocuk tacizi şikayeti bulunan 48 yaşındaki okul servis şoförü canlı yayında gözaltına alındı. İşte Türkiye'nin konuştuğu olayın detayları…

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te aranan 15 yaşındaki Yasemin Salman olayıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Anne Sevim Hanım canlı yayına çıkarak kızını 48 yaşındaki Nurettin isimli servis şoförünün kaçırdığını anlatmıştı.

15 yaşındaki Yasemin Salman'ı kaçırdığı iddia edilen Nurettin Arslan ise şu ifadeleri kullandı: "Kafede baristalık yapıyordum. O da garsondu. Ahbaplığımız oradan geliyordu. Ağabey-kardeş gibiydik. Bundan yaklaşık 3 hafta önce Çorlu durağının oradaydım. Biri 'Ağabey nasılsın?' dedi.

Dönüp baktım, bu. Saat 22:30 - 23:30 arası. 'Ne arıyorsun bu saatte burada?' diye sorunca 'Kumburgaz'da teyzemdeydim, geldim. Bir haftadır orada kalıyoruz, ev müsait değil. Arkadaşıma gidiyorum, beni bırakır mısın?' dedi.Onu aldım. Markete gittim önce. O sırada bir baktım arabanın yanında bir adam. '15 yaşındaki kızı yanında bulundurmaya utanmıyor musun?' dedi.Annesi miymiş, neymiş o bayan 'Bir haftadır kızımı arıyorum' dedi, şaşırdım kaldım. Kız da bağırıyor, ağabey kurtar beni öldürecekler. Kızı karakola götürdüm, önüne geldiğimizde yırtınmaya başladı. Telefon geldi. Benim evin oraya götürdüm. Kızım 'Sen içeri gir. Ben Karakola gidiyorum' dedim.

Çünkü, baktım bunun gelmeye niyeti yok. Ondan sonra karakola gittim.Yasemin Salman'ı tanıyor musun dediler. Tanıdığımı söyleyince nerede olduğunu sordular. Evde. Sivil arkadaşlar eşlik etti. Ben kendisini daireden çıkarıp polise teslim ettim. Karakola gittim ifademi verdikten sonra evime döndüm. En son gördüğüm gün o.

Müge Anlı’da sapık şoför dehşeti: 15 yaşındaki kızla uygunsuz görüntüleri çıktı!

15 yaşındaki Yasemin Salman ile aralarında gönül ilişkisi olmadığını söyleyen Nurettin Arslan, annesinin kızını öldürmesinden korktuğunu öne sürdü. Kendisine iftira atıldığını söyleyen adam şikayetçi olacağını da sözlerine ekledi.

Acılı anne ise sözlerini şöyle konuştu: "Sapık gibi evimin etrafında. Size gönderdiğim görüntülerde görüyorsunuz. Çocuğumun elinden tutup minibüse nasıl bindirebilir? Gel yavrum dedim.Gelmeyeceğim dedi. Karşı marketten geldi adam, "senin arabanda ne işi var çocuğumun" dedim. Bastı arabaya gitti. Emniyete gitmedi.

Müge Anlı’da sapık şoför dehşeti: 15 yaşındaki kızla uygunsuz görüntüleri çıktı!

Çocuğumu kaçırmak, boşandım demek erkeklik ama 23 günden beri benim ciğerimi yanımda tutmak erkeklik mi? Gelsin buraya. Ayakta zor duruyorum" dedi.

Öte yandan Nurettin Arslan'ı gören birçok genç kız Müge Anlı yayınına bağlanarak şahıs tarafından taciz edildiğini anlattı.Nurettin Aslan ve 15 yaşındaki Yasemin Salman'ın uygunsuz görüntülerine ulaşan Müge Anlı, canlı yayında savcılık ve emniyet ekiplerine çağrı yaptı.Hakkında çok sayıda çocuk tacizi şikayeti bulunan 48 yaşındaki bir okul servis şoförü canlı yayında gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.