Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir aşka geldi

Demet Özdemir (29) ile Oğuzhan Koç (36), arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile birlikte tatillerine devam ediyor. İkilinin havuz başındaki aşk oyunları, objektiflere yansıdı.Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in Ayvalık’ta başlayan tatili tam gaz devam ediyor.

Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve erkek arkadaşı Çağrı Telkıvıran ile mavi tura çıkan sevgililer şimdi de hep birlikte Fethiye’de dört günlüğü 20 bin TL olan havuzlu, jakuzili bir villa kiraladı.

Hep birlikte kalıyorlar. Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir dün havuz başında aşka geldi.Oğuzhan şezlongda Demet’i sarıp sarmaladı, öpücüklere boğdu.Bu sırada ikiliyi izleyen Aslı Bekiroğlu ile Çağrı Telkıvıran “Ooo helal” diye bağırdı.posta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.