ŞAFAK OPERASYONU!

İçişleri Bakanı Soylu'dan operasyon açıklaması: 117 kişi yakalandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay'da gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Operasyon kapsamında 117 şüphelinin yakalandığını dile getiren Bakan Soylu, "5 aydır sürdürülen bir operasyondur. Bu operasyonda miktardan ziyade şebekenin çökertilmesi önemlidir. Kökünü kurutana kadar bu mücadeleye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hatay'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu sonrası önemli açıklamalarda bulundu. 99 adrese koordineli düzenlenen operasyonda 117 kişinin yakalandığını bildiren Bakan Soylu, "Kökünü kurutana kadar bu mücadeleye devam edeceğiz." dedi.

"UYUŞTURUCUDAN CEZAEVİNDE YATANLARIN SAYISI 119 BİN"

Soylu'nun açıklamalarından satır başları:

"Uyuşturucudan cezaevinde yatanların sayısı 119 bin. Uyuşturucuya bağlı ölümlerin sayısı son 5 yılda 270'e kadar düştü.

Parkların aydınlatabilmesi projesinden tutun da birçok yeni proje ülkemizde devreye girmiş ve devam etmektedir. Uyuşturucunun 4'te biri doğu illerimizde yakalanırken, uyuşturucunun 4'te 3'ü sınırımıza yakın yerlerde doğu illerinde yakalanıyor ve ancak 4'te 1'i batı illerinde yakalanıyor.

"117 ŞÜPHELİ YAKALANDI"

Sabah 05.00'te arkadaşlarımızı sevk ettik. 441 ekip 1934 personel, 26 narkotik köpeğin bulunduğu 99 adrese koordineli bir şekilde yürütülen bu operasyonda 117 şüphelinin yakalandı. 5 aydır sürdürülen bir operasyondur. Bu operasyonda miktardan ziyade şebekenin çökertilmesi önemlidir. Kökünü kurutana kadar bu mücadeleye devam edeceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.