Türkiye'nin ilk kadın yarış spikeri Esen Gök'ten acı haber geldi. Kendisinden haber alamayan arkadaşları polise haber verdi. Telefonu kapalı olan ve oturduğu dairede çağrılara cevap vermeyen genç sunucunun evine çilingir kullanılarak girildi. İçeri giren polis ekipleri Gök'ün cansız bedeni ile karşılaştı.
Türkiye’nin ilk kadın yarış spikeri Esen Gök ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, genç sunucuya 36 saattir ulaşamayan arkadaşları harekete geçti.
ÇİLİNGİRLE AÇILDI
Bakırköy’de oturduğu eve giden arkadaşları site görevlisi tarafından içeri alınmadı. Telefonu kapalı olan ve site güvenliği tarafından da aranan Esen Gök, çağrılara cevap vermedi. Hayatından endişe eden arkadaşları olayı polise haber verdi. Siteye gelen polis ekipleri çilingir kullanarak daireye girdi.
CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞILDI
Yapılan çalışmalarda, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla çilingir çağrılarak çeri girilen dairede, Esen Gök’ün cansız bedeni mutfakta doğalgaz borusundan çarşafla asılı şekilde bulunduğu ortaya çıktı. İntihar ettiği düşünülen genç kadının intihara neden olan detayın geniş çaplı araştırıldığı öğrenildi.
Esen Gök 2019’daki Gazi Koşusu günü gerçekleşen Kadın Binici Koşusu’nda hayalini ilk kez gerçekleştiren isim olmuştu. Spiker Esen Gök, Veliefendi Hipodromu bu ortamın en sevilen isimlerinden biri haline gelmişti. 6 yıldır yarış severlere seslenen Esen Gök, Türkiye’nin ilk kadın at yarışı spikeri olmuştu.