Bu gurur Kanuni'nin

Trabzon’un en köklü eğitim kurumlarından biri olan Kanuni Anadolu Lisesi bu yıl da Üniversite sınavında ve yerleştirilmelerinde önemli bir başarıya imza attı. Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Balaban, bu başarı da emeği geçen öğrencilere, öğretmenlere ve okul aile birliğine teşekkür etti. Yıldırım, “Gururumuzsunuz... Hayallerin Gerçekleştiği Okul" sloganımızla her sene olduğu gibi bu senede öğrencilerimiz başarılarını ortaya koyarak bizleri gururlandırdılar. Bu başarı bu gurur hepimizin... Başta eğitim kadrosu olmak üzere bütün eğitim ailemizin ve öğrencilerimizin başarılarının devamını diler yeni eğitim öğretim yılının başarılı bir yıl olmasını temenni ederiz. Birileri hayalleri reklam yapar, Biz hayalleri gerçekleştiririz.” diye konuştu.

HUKUK VE TIP BAŞARISI DİKKAT ÇEKTİ

Eğitim kalitesiyle Trabzon’un en önemli eğitim kurumlarından olan Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi, bu yıl da üniversiteye kazandırdığı gençleriyle dikkat çekiyor. Liseden Türkiye’nin önde gelen üniversitelerindeki önde gelen bölümlerine 194 öğrencisini yerleştirmeyi başaran Kanuni Anadolu Lisesinin; hukuk, mühendislik ve tıp alanındaki başarısı ise dikkat çekiyor. Hukuk ve tıp fakültelerine 23’er, eczacılık fakültelerine 11, diş hekimliği fakültelerine 12, mimarlık fakültelerine 16, uçak ve uzay mühendisliği başta olmak üzere pek çok mühendislik fakültesine de öğrenci gönderen Kanuni Anadolu Lisesi büyük başarı elde etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105