Cinayeti DNA Testi çözecek

gazete61.net / Özel Haber

Trabzon’da yaşanan kadın cinayetinin ardından aracında alkol alırken gözaltına alınan A.K. adlı cinayet şüphelinin verdiği ifadelerden yola çıkan jandarma, olaya karıştığı iddia edilen iki erkek ve bir kadını gözaltına aldı. A.K.'nın evinde bulunan kanlı pantolon ve vücudundaki kanlı izler ile maktulden alınan kan örnekleri ve tırnak içi dokularının karşılaştırılacağı öğrenildi.

TECAVÜZ GİRİŞİMİNDE BULUNULDU

Trabzon’un Çukurçayır Mahallesinde işlenin cinayetin sır perdesi aralanıyor. Elleri zincirle bağlandıktan sonra boğazı pantolonla sarılan, bıçaklanan, kafası taşla ezilen ve tecavüz girişiminde bulunan bir çocuk annesi Pınar Kaynak’ın (24) katili olduğu iddiasıyla gözaltına alınan A.K. hakkındaki iddiaları reddetti. Cinayetin ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan A.K.’nın evinde yapılan aramada kanlı pantolon bulundu. A.K.’nın gözaltının ardından çıkarıldığı doktor raporunda ise vücudunda 1-2 günlük kanlı izler olduğu belirlendi.

HAKKINDAKİ SUÇLAMALARI REDDETTİ

Trabzon Jandarma Komutanlığı tarafından sorgulanan A.K.ölen kadın ve annesiyle 7 gün önce tanıştığını söyledi. Maktulun annesiyle ilişkisi olduğunu itiraf eden A.K., evinde bulunan kanlı pantolonu için dizinin kanadığını, pantolonuna süründüğünü ve pantolonunu yıkamadığını söyledi. A.K. vücudundaki çiziklerin ise bir hafta önceye ait olduğunu söyledi belirlendi. Adlı Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığında, cinayet şüphelisi A.K., vücudundaki ve pantolonundaki kan lekelerinden alınacak örneklerle, maktulden alınan kan örnekleri ve tırnak içi dokularının karşılaştırılacağı öğrenildi.

İFADESİNDEN YENİ GÖZALTILAR ÇIKTI

Cinayet işlediği iddiasıyla sorgusu süren A.K. cinayetten bir gece önce maktul ve beraberinde olan kişilerin alkol aldıklarını söyledi. Kimlerle birlikte olduğunu açıklayan A.K.’nın ifadesinden yola çıkan jandarma ekipleri, biri kadın üç kişiyi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Bu arada Adli Tıp Kurumu alınan örnekleri karşılaştırdığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105