DÜŞEN MERMER ÖLDÜRDÜ

Trabzon'da kaldırımda yürüyen eski kaleci Yaşar Yıldırım (55), tadilatta olan apartmandan düşen mermer kafasına isabet etti. Kanlar içerisinde kalan Yıldırım kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

APARTMANDAN MERMER DÜŞTÜ 

Trabzon'un Gazipaşa Mahallesi Taksim Yokuşunda dün saat 10.00 sıralarında yaya olarak yürüyen Yaşar Yıldırım, 4 katlı bir binanın ikinci katında tadilatta bulunan dairenin balkonundan kopan mermer parçası başına isabet etti. Kanlar içerisinde kalan Yaşar Yıldırım, olay yerine çağrılan ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen iki çocuk babası Yaşar Yıldırım kurtarılamadı. 

KALECİ ANTRENÖRLÜĞÜ YAPMIŞTI 

Trabzon'da amatör kulüp İdmanocağında uzun yıllar kalecilik yaptıktan sonra Sivasspor, Fatsaspor ve Hopaspor'da gibi profesyonel kulüplerde kalecik yapan Yaşar Yıldırım, Trabzonspor'un alt yapısında 10 yıl kaleci antrenörlüğü yaptı. Sürmene, Yomra, Araklı, Arsin, Giresunspor, Mardinspor, Tokatspor, Karabükspor ve Adanademirspor'da kalece antrenörlüğü yapan Yaşar Yıldırım'ın iki yıldır işsiz olduğu ve ekonomik sıkıntılar çektiği öğrenildi. 

PARKTA OTURUP, ÇAY İÇECEKTİ

Boztepe'deki evinden yürüyen şehre gelen Yaşar Yıldırım'ın çay içmeye hazırlandığı aşıklar parkına 50 metre mesafe kala hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Yaşar Yıldırım'ın sık sık aşıklar parkında çay içtiği ve poğaça yediği öğrenildi. Olayın ardından dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme neden olmak iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.