Kanal D ekranlarında neler oluyor? Pınar Altuğ çılgına döndü!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın adlı dizide FETÖ skandalının yaşanmasının ardından Meltem karakterini canlandıran Pınar Aytuğ, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.

Altuğ açıklamasında, "Bana ve ekip arkadaşlarımıza istediğinizi söyleyin, aptal deyin, salak deyin, cahil deyin ama FETÖ'cü demeyin. Çocuklar duymasını 15 yıldır nasıl biliyorsanız hala öyle. Dizimizi beğenmeyin, aşağılayın, eleştirin, seyretmeyin ama bizim vatanseverliğimizden şüphe etmeyin" ifadelerini kullandı. RTÜK tarafından cezalandırılan dizi de Haluk ve Meltem karakterinin konuştuğu sırada kitaplıktaki rafta FETÖ'nün dünya ülkelerindeki yapılanmalarının en önemli basamağının anlatıldığı ‘Barış Köprüleri' adlı kitabın yer aldığı göze çarpmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.