Kim bu PKK'lılar?

Gazete61.net/ Özel Haber

ERZİNCAN’IN Refahiye İlçesi Gülen Ormanları Bölgesi Molla Ahmetler Mezrasında 5 Ekim 2017 tarihinde düzenlenen hava operasyonunda öldürülen 5 teröristin bu hafta sonuna kadar bir yakınının çıkmaması halinde Trabzon’da kimsesizler mezarlığına defnedileceği belirtildi. Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’nda 15 gün bekleme süresi olan cesetlere otopsi yapıldı ve olası DNA testi için cesetlerden kan örneklerinin alındığı öğrenildi. 

PKK’lılar Kış Üstlenmesine Girdi mi?

KARADENİZ Açılım Grubu üyesi teröristlere yönelik operasyonlar Trabzon ve Gümüşhane kırsalında tüm hızıyla sürürken, Refahiye kırsalında uçaklar tarafından etkisiz hale getirilen 5 teröristin kimliğinin belirlenemediği öğrenildi. Tanımaz halde olan teröristlerin Maçka kırsalındaki eylemi yapan teröristler olup olmadığı belirlenmeye çalışılırken, özellikle Giresun bölgesinde bulunan terörist grupların kış üstlenmesine girdiği ileri sürüldü. . ERZİNCAN kırsalında öldürülen 5 teröristin bu hafta içerisinde yakının çıkmaması halinde Trabzon’da kimsesizler mezarlığına defnedileceği belirtildi.

CESETLER TRABZON’A GÖNDERİLMİŞTİ

Erzincan’ın Refahiye İlçesi Gülen Ormanları Bölgesi Molla Ahmetler Mezrasında 5 Ekim 2017 tarihinde düzenlenen operasyonlarda İHA’ların yardımı ile etkisiz hale getirilen 5 PKK’lı teröristin yüz tarama sistemi ile kimliklerinin belirlenmesi için Trabzon’a gönderilmişti. Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’nda teröristlerin yüzlerinin fotoğrafları çekilerek emniyet müdürlüğündeki sistem üzerinden kimlik tespiti yapılmaya çalışıldı.

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK

Karadeniz Açılım Grubu üyesi teröristlere yönelik operasyonlar Trabzon ve Gümüşhane kırsalında tüm hızıyla sürürken, Refahiye kırsalında uçaklar tarafından etkisiz hale getirilen 5 teröristin kimliğinin belirlenemediği öğrenildi. Tanımaz halde olan teröristlerin Maçka kırsalındaki eylemi yapan teröristler olup olmadığı belirlenmeye çalışılırken, özellikle Giresun bölgesinde bulunan terörist grupların kış üstlenmesine girdiği ileri sürüldü.

CESETLERDEN KAN ÖRNEKLERİ ALINDI

Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’na getirilen cesetlere önce otopsi yapıldı ardından da DNA için cesetlerden kan örnekleri alındı. 5 teröristin bu hafta sonuna kadar bir yakınının çıkmaması halinde Trabzon’daki kimsesizler mezarlığına defnedileceği öğrenildi.  Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’nın 15 gün sürenin dolmasının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mezarlıkları Müdürlüğü ile irtibata geçeceği belirtildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105