Sağlık’ta şok istifa

Trabzon’un son yıllarda yetiştirdiği en iyi bürokratlardan biri olan Sağlık İl Müdürü Prof.Dr. Mustafa Yılmaz görevinden istifa etti. İstifa gerekçesini açıklamayan Yılmaz, Ankara’ya giderken kurumda yaşanan bazı gelişmelerden bunaldığı ve bu yüzden de istifa ettiği kaydedildi.
Trabzon Sağlık İl Müdürü Prof.Dr. Mustafa Yılmaz istifa ederek görevinden ayrıldı. 2017 yılı Ekim ayında Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevini yürütürken İl Sağlık Müdürü olarak atanan Prof.Dr Mustafa Yılmaz 5 ay sonra görevi bıraktı. Yılmaz’ın neden istifa ettiği açıklanmazken, kurumda yaşanan bazı gelişmelerden bunaldığı ve bu yüzden de istifa ettiği kaydedildi.
Yıllık izne ayrılan Yılmaz, Ankara’ya giderken kurumdaki mesai arkadaşları da yaşanna gelişme üzerine büyük bir şok yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.