Trabzon’un sevilen doktoru Aydın Aydın göz yaşları arasında toprağa verildi

Trabzon’un tanınan ve sevilen simalarından Eski Tabip Odası Başkanı ve Medical Park Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aydın göz yaşları arasında mahşeri bir kalabalıkla son yolculuğuna uğurlandı.

Beyin kanamasına bağlı kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Doktor Aydın Aydın için ilk olarak görev yaptığı Medical Park Yıldızlı Hastanesi önünde tören düzenlendi. Göz yaşlarının sel olduğu ve duygusal anların yoğun yaşandığı  törende  Trabzon Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Rıza Güner, Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Uzm.Dr. Abdullah Cantürk, yakın doktor arkadaşları Prof.Dr. Hasan Dinç ve Prof.Dr. Yakup Aslan birer konuşma yaptı.

Hastane Genel Müdürü Uzm.Dr. Abdullah Cantürk, “İsterdik ki bugün bu kalabalık burada başka bir amaçla toplanmış olsun. İsterdik ki gözlerimizde yaş kalbimizde bu büyüt acı olmasın. İsterdik ki, şu an o da bizimle birlikte o güzel yüreğiyle, gülen yüzüyle, neşe dolu bakışlarıyla aramızda olsun. İsterdik ki yine gelsin yaşam tarzı olan o iyi kalpliliğiyle bizlere moral versin. Ama tüm sözcükler bugün anlamını yitirdi. Trabzon ağlıyor, biz ağlıyoruz, gencinden yaşlısına, işçisinden bürokratına, sporcusundan siyasetçisine bugün herkes Aydın Aydın hocamızın bizi zamansız bırakıp gitmesinin çok derin bir üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

Trabzon Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Rıza Güner ise, “Doktor Aydın Aydın bir doktordan da öte bir arkadaş bir dost bir yoldaş ve ülküdaş olarak bilinirdi. Fikirleri, insanlığı ve yardımseverliği ile gönüllere konmuştu. O sevgi, şefkat insanıydı” diye konuştu.

Törenin ardından Aydın Aydın’ın cenazesi Ortahisar ilçesi İskenderpaşa Camisi’ne getirildi. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Kulübü As Başkanı Ahmet Çubukçu, Eski Trabzon Milletvekilleri Volkan Canalioğlu ve Süleyman Latif Yunusoğlu, Eski Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Sabri Varan, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, CHP İl Başkanı Turgay Güngör, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Saka, STK başkanları, belediye başkanları, sağlık camiasının önde gelen isimleri, beraber görev yaptığı meslektaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu da aynı zamanda komşusu olan Aydın Aydın’ın eşi Aysen Aydın’ı bu acılı gününde yalnız bırakmadı.

Aydın Aydın’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Çaykara ilçesine götürülerek Çambaşı Mahallesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.