YÜZ TANIMADA KİMLİK ARANIYOR

gazete61.net/ özel haber

İHA’LAR GÖRÜNTÜ ALDI

Erzincan’ın Refahiye İlçesi Gülen Ormanları Bölgesi Molla Ahmetler Mezrası yakınlarında önceki akşam saat 18.00 sıralarında İHA’lar tarafından 5 kişilik terörist gurup tespit edildi.

F4 savaş uçakları ve diğer hava araçlarıyla düzenlenen operasyonda teröristlerin üzerlerine bomba yağdırıldı. Hava harekatının ardından jandarma komando timlerinin bölgede yaptıkları arama tarama faaliyetlerinde 5 teröristin cesedine ulaştı.

TRABZON’A GÖNDERİLDİ

Etkisiz hale getirilen 5 PKK terör örgütü üyesinin kimlik tespiti için Trabzon’a gönderilmesine karar verildi. Teröristlerin cesetleri, Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’na gönderildi. Burada teröristlerin yüzlerinin fotoğrafları çekilerek emniyet müdürlüğündeki kimlik tanıma sistem üzerinden kimlik tespitinin yapılmaya çalışıldığı öğrenildi. 

TERÖRİSTLER KAÇTI MI?

Trabzon’un Maçka İlçesi’nde Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik’i şehit eden PKK’lı teröristler tüm aramalara rağmen halen bulunamadı. PKK terör örgütünün Karadeniz Bölgesi’ne sızma güzergahında öldürülen 5 terör örgütü üyesinin Maçka kırsalında eylem yapan teröristler olup olmadığının da araştırıldığı ileri sürüldü. Bu arada iki ay önce Refahiye üzerinden bölgeye sızmak isteyen üç terör örgütü üyesi için de operasyon başlatılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.