İşe giderken hayat kurtardı!

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde yol kenarında feryat eden anneyi gören Trabzonlu ilaç mümessili Mustafa Gökben Kutay, aracını durdurdu ve denize atlayarak boğulmak üzere olan 18 yaşındaki Emine Beyzanur Önal adlı genç kızı kurtardı

DENİZDEN ÇIKARDI MÜDAHALE YAPTI 

Trabzon'dan Samsun'a özel aracıyla gitmekte olan ilaç mümessili Mustafa Gökben Kutay, Ordu'nun Fatsa İlçesinde deniz kenarında bir annenin çığlıkları üzerine aracını durdurdu. Araçtan inen Kutay, genç kadını kızını boğulduğunu söylemesi üzerine hiç düşünmeden denize atladı. Mustafa Gökben Kutay, sahilden 25 metre uzaklıkta olan ve suya batan Emine Beyzanur Önal (18) adlı kızı denizden çıkarmayı başardı. Dalgıçlık yapan Kutay sahile çıkardığı genç kızı kusturarak ilk müdahaleyi yaptı. 

HAYATA DÖNDÜRDÜ ZİYARETİNE GİTTİ

Mustafa Gökben Kutay'ın ilk müdahalesini ardından kısa sürede olay yerine ambulans ulaştı. Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emine Beyzanur Önal, burada yapılan tedavini ardından servise çıkarıldı. Genç kızı ilk ziyaret eden ise kurtarıcısı Mustafa Gökben Kutay oldu. Emine Beyzanur Önal ile fotoğraf çektiren Kutay, sosyal medya hesabı facebook üzerinden paylaştığı fotoğrafın altına ‘Bu gülen yüzü yeter bana. İlk müdahalem işe yaramış, ciğerler temiz. Hiç bir sıkıntı yok. Allaha şükür. Söz verdi bana, yüzmeye devam edecek" diye yazdı. Bu arada hayat kurtaran Mustafa Gökben Kutay, yaşadıklarını saniye saniye facebook sayfasından paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.