SARP SINIR KAPISINDA KIRMIZI ALARM

DHKP/C terör örgütü üyesi Rıza Ç. ve Özcan B. için sınır kapılarında alarma geçildi. Trabzon ve Artvin’de istihbarat birimlerinin elde ettiği fotoğraflar polise gönderildi.

İKİ TERÖRİST İÇİN UYARI YAPILDI

İstihbarat birimleri, DHKP/C terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellemesine yönelik yaptığı çalışmalar çerçevesinde iki teröristin ülkeye sahte pasaport veya sahte kimlikle giriş yapacağı bilgisine ulaştı. Haklarında arama kaydı bulunan teröristlerden Özcan B.’nin Yunanistan’da, Rıza Ç.’nin ise Gürcistan’da olduğunu tespit eden istihbarat birimleri, örgütün ülke genelinde güvenlik güçlerinden büyük darbe yediği için misilleme amacıyla Türkiye’de sansasyonel eylem arayışında olduğunu belirledi.

YOL KONTROLLERİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

İstihbarat birimlerinin uyarısı üzerine tüm illeri uyaran Emniyet Genel Müdürlüğü özellikle Sarp Sınır Kapısı’ndan geçişlere dikkat edilmesini istedi. Sarp Sınır Kapısı’nın yanı sıra Trabzon Deniz Limanı’nda da güvenlik önlemleri artırılması istendi. Sahil yolu boyunca arama noktalarında da duyarlı davranılması istendi. Emniyet teşkilatına fotoğrafları dağıtılan teröristler için Karadeniz Bölgesi’nde de çalışma başlatıldı. Sahil yolundaki arama noktalarına gönderilen fotoğraflar üzerinde çalışma yapılıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.