BİR PLAKA İÇİN NELER ÇEKTİ 

Avusturya’da yaşayan Trabzonlu iş adamı Mustafa Kantarcı, özel aracına KI-AKP 61 nolu bir plaka taktırdı. Satın aldığı aracına taktırdığı plaka,  Avusturya hükümeti tarafından 15 Temmuz sonrası aracından sökülmesi istendi. Bir süre buna direnen Mustafa Kantarcı, çareyi plakayı sökmekte buldu. Aracından plakayı çıkaran Kantarcı, Avusturya’da mahkemeye başvurarak, dava açtı. Kullandığı plakasını geri isteyen Mustafa Kantarcı 6 ay süren hukuk savaşını kazandı. 
VERDİĞİ HUKUK SAVAŞYANI KAZANDI 
Kavuştuğu plakasını yeniden aracına takan Mutafa Kantarcı, Avusturya ile Türkiye arasında mekik dokuyor. Sık sık memleketine ziyarette bulunan Kantarcı, zalime boyun eğmediklerini söyledi. Mustafa Kantarcı,  “Ben Trabzonluyum ve AK Partiliyim. Aracımda hem Trabzon’un simgesi olan 61 var, hem de AK Parti yazısının baş harfleri bulunuyor. Neden bunlardan rahatsız oldular. Bu kadar düşmanlık olur mu? ” dedi. Gurbetteki zorluklarını anlatan Kantarcı, “15 Temmuz ülkenin kurtuluş günüydü. Hep birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olmaktan mutluyuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.