BOŞ MEZAR O POLİSİ BEKLİYOR

Ereğli’de defnedilen kadın polis için Trabzon’da mezar yeri açıldı

Trabzon’da polis memuru İlknur Erim Bahadır’ın intiharının ardından ortaya büyük bir skandal çıktı. İlknur Erim Bahadır’ın eşi Ahmet Bahadır, cenazenin usulsüz olarak kendilerinden kaçırıldığını ve eşinin ailesine verildiği iddia ederek ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

İNTERNETTEN PARA KAYBETMİŞTİ, KREDİ ÇEKİP KENDİSİNE VERDİM

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde görev yapan polis memuru İlknur Erim Bahadır 19 Eylül günü mesai saati bitimine bir saat kala evine dönmüş ve beylik silahı ile intihar etmişti. Yatak odasında eşinin cansız bedenini polis memurlarıyla birlikte bulan Ahmet Bahadır eşiyle boşanma aşamasında olduklarını ancak son zamanlarda barıştıklarını ifade etti. Ahmet Bahadır, “Eşimin ölüm olayından bir gün önce sabaha kadar beraberdik. Bana internetten bir siteye para kaptırdığından ve çok zor durumda olduğundan bahsetti. Bundan 1 hafta öncesinden de barışmıştık. Borcunu üsteleneceğimi ve daha önce çok borçlar ödediğimizi söyledik. O günü beraber geçirdik, oğlumuzu okula bıraktık onu da işe bıraktım” dedi.

“SANA İHİTYACIM VAR MESAİ SONRASINDA BULUŞALIM”

70 bin TL para hazırladığını ve 40 Bin TL’yi eşine gönderdiğini belirten Ahmet Bahadır, “Bana sana ihtiyacım var. Mesai sonrası buluşalım” diye mesaj attı. Gün içerisinde 3-4 kez görüştüm. Akşamüzeri kendisine ulaşamadım. İş yerinden almaya gittim. O sırada sürekli onu telefonla aradım. Cevap alamadım. Karakola gittiğimde eve gittiğini söylediler. Eve gittim, o gün giydiği ayakkabılar kapının önünde olmasına rağmen kapı kilitliydi. Kapıyı çaldım ama açan olmadı. İlaç içtiğini düşündüm. Komşuları olan polisleri çağırdım, onlar da koşarak geldiler. Yangın merdiveninden içeri girdiğimizde o kötü manzarayla karşılaştım” diye konuştu.

BİZİ KANDIRDILAR, USULSÜZ OLARAK CENAZEYİ GÖNDERDİLER

Cenaze işlemleri için Adli Tıp Kurumu’ndan arandığını dile getiren Bahadır, “Cenazeyi evrak karşılığında bana teslim ettiler. Görevli polisler,  gasilhaneye kendilerinin götüreceğini, burada bayraklama töreni yapacaklarını ve ondan sonra bana teslim edeceklerini söylediler. Orada bizi sürekli oyaladılar. O sırada savcı ve mahkeme kararı olmadığı halde sabah saatlerinde annesi ve babasına cenazeyi usulsüz bir şekilde teslim etmişler. Arka kapıdan çıkarıp cenazeyi götürmüşler. Bizi kandırdılar, uyuttular. Saat ilerledikten sonra sevinç naraları atarak ‘tamam gidelim’ dediklerinde uyandık. Cenazemiz nerede diye içeri girmeye çalıştık ama almadılar. O zaman cenazeyi kaçırdıklarını anladık” ifadelerini kullandı.

ANNESİNİ 9 YAŞINDAKİ OĞLUMDAN KOPARDILAR

Cenazenin defnedilmesi için savcıdan aldıkları resmi evrakla mezar açtıklarını belirten Ahmet Bahadır, “9 yaşında oğlum var. Oğlum ‘annem’ dediği zaman sarılacak toprağı olması lazım. Oğluma, ‘annen burada’ demem lazım. Annesini oğlumdan kopardılar. Ona cevap veremedim. Pedagoglar eşliğinde ne kadar anlatsam da anlamıyor, anlatamıyorum. Cenazeyi alıp buraya getirmek istiyoruz. Oğlum için bunu yapmam lazım. ‘Anneme sahip çıkamadın’ diyecek biraz daha büyüdüğünde” şeklinde konuştu.

MAHKEME KARARI YOK, İLGİLİLERDEN ŞİKAYETÇİYİM

Bahadır, “Cenazeyi usulsüz teslim edenlerle ilgili suç duyurusunda bulundum. Bizi oyaladılar ve cenazemizi buradan götürüp Zonguldak’da defnettiler. Herhangi bir mahkeme kararı yok, savcıdan alınan izin yok. Cenaze resmi olarak bana verildi. Sorumlulardan şikayetçiyim. Ayrıva eşim intihar etmeden önce kendisine bir telefon gelmiş ve morali çok bozulmuş. Arkadaşları bu duruma şahit. Bu telefonun eşimin yakınlarından geldiğini düşünüyorum. Anne ve babasına borcu varmış Savcı beyden o numaranın kime ait olduğunun tespit edilmesini isteyeceğim1 diye konuştu.

BOŞ MEZARI KAPAMADILAR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde toprağa verilen İlknur Erim Bahadır , için Trabzon’un  Vakfıkebir İlçesi Bahadırlı Mahallesi’nde açılan mezar kapatılmadı. Ahmet Bahadır eşinin cenazesini en kısa süre Trabzon’a getireceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105