ESKİ BARO BAŞKANI ÖNGÖZ GÖZALTINDA

Trabzon eski Baro Başkanı Öngöz, Edirne'de güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı

Edirne'den yurt dışına kaçacağı iddia edilen Trabzon eski Baro Başkanı Orhan Öngöz güvenlik güçleri tarafından bir benzin istasyonunda gözaltına alındı. Gözaltına alınan Öngöz’ün yanında Trabzon'da siyaset yapan bir kişinin yakını olan şoför ve bir öğretim üyesi olduğu öğrenildi. Güvenlik güçlerinin Edirne’de düzenlediği operasyonun etkisi kısa sürede Trabzon’da ulaştı.Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde FETÖ/PDY üyesi olmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Orhan Öngöz, Edirne’nin Keşan ilçesinde bir benzin istasyonunda güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Orhan Öngöz burada güvenlik güçlerine Keşan'a bir emlakçıyla görüşmeye geldiğini söylediği öğrenildi. Görüşmek istediği emlakçının ismini güvenlik güçlerine veren Öngöz ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği hapis cezasına itiraz eden Avukat Orhan Öngöz, bu talebi istinaf mahkemesi tarafından reddedilmişti. İtirazı reddedilen Öngöz, ikinci itirazını Yargıtay’a yapmıştı. Yurt dışına çıkış yasağı bulunan Avukat Öngöz hakkında başlatılan soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
FETÖAvukatBaroEdirne
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105