HELALLİK VERMEDİ KAVGA ÇIKTI

Trabzon’daki Sülüklü Mezarlığında önceki gün koronavirüs nedeniyle vefat eden Sait Ü.’nın cenaze töreninde yumruklar havada uçuştu.Kavganın  iddiaya göre cenaze töreni sırasında hakkını helal etmeme nedeniyle çıktığı belirlendi.

AMCASINA HELLALLİK VERMEDİ

Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki Sülüklü Mezarlığında önceki gün hayatını kaybeden Sait Ü.’nün için saat 11.00’de cenaze töreni düzenlendi. Tören sırasında Sait Ü. için görevli imam helallik istedi. Bu sırada Sait Ü.’nün yeğeni olduğu ileri sürülen bir kişi, “Ben hakkımı helal etmiyorum” diye bağırdı. Bunun üzerine akrabalar arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Ölüm acısıyla birlikte şiddetli kavgaya tutuşan akrabaları polisi arayarak yardım istedi. Polis olay yerine ulaşarak kavgaya müdahale etti.

İMAM TEKBİR ALDI, KAVGA BİTTİ

Polis, cenazeye katılan akrabalararasındaki tansiyonu düşürmekte güçlük çekince, cenaze namazı için imam bir anda tekbir aldı.Tekbir üzerine taraflar ayrıldı ve cenaze namazına durdu. Kavgaya Sait Ü.’nün kardeşinin Çömlekçi kentsel dönüşüm alanı içindeki yerini yıllar önce satın almasının neden olduğu ileri sürülürken, taraftarın birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.