İLAYDA KAZA KURBANI

Trabzon’da yaklaşık iki ay önce geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alına İlayda Kaim tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAZADA ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü Mahallesinde 61 VR 232 plakalı bir araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 10 metre yükseklikten uçtu. Olayda araç sürücüsü B.B. ve yolcular Ö.Ü ile İ.K. yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık Ekipleri, Polis ekipleri ve İtfaiye ekipleri sevk edildi. Olay sonrası vatandaşlar tarafından bir kişi araçtan çıkarılırken iki kişi de ekipler tarafından çıkarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Araç çağırılan vinç yardımıyla düştüğü yerden kaldırıldı.

HASTANEDEN ACI HABER GELDİ

Züleyha ve Kazım Kaim’in 20 yaşındaki kızları İlayda Kaim, Kaşüstü Mahallesinde meydana gelen kazada, iki arkadaşı ile birlikte yaralanmıştı. Kazanın ardından yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kızdan dün acı haber geldi. İlayda Kaim bugün Ballı mahallesinde kılıncak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Anahtar Kelimeler:
KazaTrafikKaşüstüVİNÇ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.