KÖPEĞE KIZDI DEHŞET SAÇTI

Dedesini, babaannesini ve amcasın vurdu, sonrada silahı kafasına dayadı

Trabzon’da dedesini, babaannesini ve amcasın vurduktan sonra silahı kafasına dayayan genç adamı, müzakereci polis ikna ederek teslim olmasını sağladı.Akçaabat'ta yaşanan olayın ayrıntıları ortaya çıktı.

TARTIŞMANIN SONUNDA SİLAHINA SARILDI

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Dürbinar Mahallesi’nde önceki gece saat 21.00 sıralarında evin bahçesine köpek bağlayan amcasıyla tartışan Salih M. adlı kişi, tartışmanın büyümesi üzerine öfkeye kapılarak, silahını çekti. Bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen Salih M., amcası Şükrü M. (61), dedesi Osman M. (90) ve babaannesi Hava M.’ye (84) ard arda ateş etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan üç kişi, olay yerine ulaşan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.  

MÜZAKERECİ POLİS TESLİM OLMASINI SAĞLADI

Amcasıyla tartıştıktan sonra silahını sarılan Salih M. merdiven boşluğuna girdi ve ruhsatsız silahını kafasına dayadı. İhbarı alan Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Olay yerine ulaşan müzakereci polis, bir süre konuştuğu Salih M.’yi ikna ederek silahıyla birlikte teslim olmasını sağladı. 28 ayrı suç kaydı olduğu belirlenen ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ileri sürülen Salih M. ifadesi alındıktan sonra adliye sevk edildi.  Bir süre önce kendisini kestiği öğrenilen Salih M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.